ООО "ЛАКИ ИНВЕСТ"

ООО "ЛАКИ ИНВЕСТ"

Главная » 2012 » Март » 3 » Податкова міліція припиняє брати участь у процедурі реєстрації нових підприємств та видачі свідоцтв платникам ПДВ.
13:35
Податкова міліція припиняє брати участь у процедурі реєстрації нових підприємств та видачі свідоцтв платникам ПДВ.

Податкова міліція припиняє брати участь у процедурі реєстрації нових підприємств та видачі свідоцтв платникам ПДВ.

Про це повідомив начальник податкової міліції України Андрій Головач, який підписав відповідний наказ.

«Наш досвід засвідчує, що кількість порушень на цьому етапі є мінімальною. Тому щільний оперативний нагляд тут не потрібен, достатньо дистанційного моніторингу окремих осіб, які мають негативну податкову історію ­– наприклад, вже були засновниками інших підприємств, що використовувалися у схемах мінімізації», – зауважив А. Головач.

Разом з тим керівник податкової міліції звернувся до громадян із проханням негайно повідомляти про можливі порушення цієї заборони та перешкоджання реєстрації суб`єктів господарювання. Він запевнив, що на порушників чекатимуть «серйозні наслідки».

«Нами взято курс на збільшення ефективності та прозорості у роботі податкової міліції, що передбачає мінімальне втручання у діяльність платників податків. Але я прошу і самих підприємців проявити громадську активність, захищати свої законні права. Запевняю, що у моїй особі вони знайдуть союзника», – підкреслив Андрій Головач.

Нагадаємо, що спеціально для прийняття звернень про неправомірні дії працівників Державної податкової служби керівництвом відомства було створено інтерактивний сервіс «Пульс податкової».

Номер «гарячої» лінії: (044) 284-00-07.

Прес-служба ДПC України.

Просмотров: 610 | Добавил: Лаки | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]